3 geheimen om uw rendement te maximaliseren bij het verkopen van uw auto voor schroot

3 geheimen om uw rendement te maximaliseren bij het verkopen van uw auto voor schroot

February 25, 2020 Off By Cecil Craig
Spread the love

Hebt u een rommelwagen of vrachtwagen die onnodige ruimte op uw gazon of oprit inneemt? Wilt u uw rommelwagen verkopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Gelukkig zijn er nogal wat opties voor autobezitters en hebben we een lijst met tips en trucs samengesteld om je te helpen je uitbetaling te maximaliseren en de beste optie voor je te vinden.

Secret 1 – Voor scrappers ligt de waarde in het gewicht, niet in de accessoires

Als u contant geld belt voor een autobedrijf zoals Cash Auto Salvage, is de prijsopgave die u voor uw voertuig ontvangt, gebaseerd op het schrootgewicht, versus de waarde van onderdelen. Wanneer je een schroot of sloopauto inkoop belt, is de kans groot dat ze je geen extra geld zullen betalen alleen omdat je rit een duur stereosysteem of een gloednieuwe transmissie heeft. Dit wil niet zeggen dat er geen markt voor onderdelen is, maar dat veel online junk autobedrijven meer geïnteresseerd zijn in de schrootwaarde dan in de componenten van de auto.

Secret 2 – Er moet geld worden verdiend met onderdelen – Als u de tijd heeft

Als u uw auto op eigen houtje wilt weggooien, betekent dit dat alles uit het interieur van de auto wordt verwijderd dat geen metaal is. U moet alle vloeistoffen aftappen of doorspoelen, alle draden verwijderen, de motor en transmissie eruit halen, de stoelen verwijderen, enzovoort. Hoewel het verwijderen van alle onderdelen en het verkopen ervan winstgevender kan zijn dan verkopen aan een autokerkhof, is het ook de meest tijdrovende en arbeidsintensieve. Tenzij u directe kopers voor onderdelen hebt, moet u de componenten die u uit de auto haalt, correct opslaan. Een andere tijdfactor om te overwegen is dat je waarschijnlijk moet onderzoeken hoeveel de onderdelen van je auto waard zijn, dus als je onderdelen te koop aanbiedt, begrijp je wat je winstbereik zal zijn.

Secret 3 – Verkopen aan een autokerkhof is de gemakkelijkste optie, maar is misschien niet de meest winstgevende

U denkt ik wil mijn auto verkopen en dan zoekt u natuurlijk een eenvoudige manier. Zoals met alles, zijn er voor- en nadelen aan het verkopen aan een rommel- of bergingswerf. Als u een bedrijf belt voor contant geld voor auto’s, geven ze u doorgaans een offerte voor de schrootwaarde en sluiten ze de waarde voor onderdelen uit. Zoals vermeld in Secret 2, heeft het voordelen om de auto zelf te slopen. Helaas, als u niet de tijd hebt om uw voertuig uit elkaar te halen, is verkopen naar een berging waarschijnlijk uw beste optie, vooral als u snel van uw auto af wilt. Een groot voordeel van de rommel van uw auto via een online outlet of een rommelwerf is dat ze uw voertuig meestal gratis ophalen, u ter plaatse betalen en zorgen voor het juiste papierwerk, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over uw voertuig. Nog een keer.