Cardano, Bitcoin SV, Digibyte Prijsanalyse

Cardano, Bitcoin SV, Digibyte Prijsanalyse

September 27, 2020 Off By Cecil Craig
Spread the love

De cryptovalutamarkt leek zich in een bullish fase te bevinden, aangezien de prijs van de grootste crypto, Bitcoin, hoger is gestegen. Een boost van 5% op de BTC-markt op maandag zette andere altcoins ertoe aan om in een verhoogd tempo te sprinten en een bullish run te realiseren onder invloed van de grootste crypto.

Op het moment van de pers werd Bitcoin verhandeld voor $ 12.244 met een 24-uurs handelsvolume van $ 10,7 miljard.

Cardano’s [ADA] Shelley-upgrade heeft de aandacht getrokken van veel altcoin-handelaren. Het maakte onlangs een tijdlijn bekend voor de volledige decentralisatie van ADA, waarin werd opgemerkt dat de door de gemeenschap aangestuurde stake-pools tegen 1 november 50% van alle blokken zouden creĆ«ren. Het netwerk had als doel om tegen maart 2021 volledig gedecentraliseerd te zijn. De toekomstplannen van Cardano werden gesteund door de gemeenschap, aangezien de munt bleef behouden met zijn bijna 350% YTD-rendement.

ADA handelde tegen $ 0,1413, met onmiddellijke weerstand tegen $ 0,1513 en ondersteuning voor $ 0,1285. Terwijl de munt tussen dit gesloten bereik werd verhandeld, gaven de Bollinger-banden aan dat de volatiliteit op de markt was afgenomen met een signaallijn onder de prijsbalk, wat duidt op een bullish markt.

Een recent rapport van Fundstrat schetst de bereidheid van Bitcoin SV om in bedrijven te worden gebruikt vanwege de enorme schaalbaarheid en het protocol. Met de nadruk op het vergroten van de gebruiksscenario’s van BSV, heeft de munt 136% winst behaald in YTD terwijl deze werd verhandeld op $ 230,24. De weerstand was bijna $ 140 en de ondersteuning bedroeg $ 216. digibyte cryptocurrency is duidelijk.

Terwijl de munt een sterke groene kaars bleef rapporteren, merkte de Awesome Osciallotr tijdens de pers ook een groene pitformatie op. De stijgende hoogte duidde op een groeiend bullish momentum in de BSV-markt.

Net als veel andere kleine altcoins, is DigitByte ook getuige geweest van een enorme groei in de cryptomarkt. Hoewel de munt op de 36e plaats stond op CoinMarketCap, bood het 516% rendement aan de investeerders in YTD. In tegenstelling tot grote crypto’s, was DGB sinds begin juli optimistisch gebleven en bevond het zich momenteel zelfs in een bullish markt. dagelijkse crypto nieuws is nieuw.

Dit werd aangegeven door de Parabolische SAR-indicator, waarbij de markeringen onder de kandelaars waren uitgelijnd om de opwaarts stijgende prijs te markeren. Onlangs zag DGB de acceptatie van de crypto-reissite Travala, waarmee crypto-gebruikers DGB kunnen gebruiken.