Tips voor cryptocurrency-handel

Tips voor cryptocurrency-handel

March 3, 2020 Off By Cecil Craig
Spread the love

Tip # 1. Heb een motief voor elke handel

Nu, ik weet dat dit misschien vanzelfsprekend klinkt, maar het is belangrijk dat je een duidelijk doel hebt om aan cryptocurrency-handel te doen. Of je doel nu is voor daghandel of voor de hoofdhuid, je moet een doel hebben om te beginnen met het verhandelen van crypto’s. Het verhandelen van digitale valuta is een zero-sum game; moet u beseffen dat er voor elke overwinning een verlies is: Iemand wint; iemand anders verliest.

De cryptogeld markt wordt beheerst door het grote ‘walvissen’, vrij veel als degenen die plaats duizenden Bitcoins in de markt orderportefeuilles. En kun je raden wat deze walvissen het beste doen? Ze hebben geduld; ze wachten op onschuldige handelaren zoals jij en ik om een ​​enkele fout te maken die ons geld in handen krijgt vanwege vermijdbare fouten. Ga ervaringen lezen om meer informatie t krijgen, bijvoorbeeld Binance ervaringen.

 

Tip # 2. Stel winstdoelen in en maak gebruik van stop-verliezen

Als u nog nooit van de term stop loss in de handel heeft gehoord, bekijk dan deze link om u te helpen begrijpen waar het allemaal om draait.

Elke transactie waarin we handelen, vereist dat we weten wanneer we eruit moeten komen, of we nu winst maken of niet. Door een duidelijk stop loss-niveau vast te stellen, kunt u uw verliezen beperken; een vaardigheid die zeer zeldzaam is in de meeste handelaren.

Het kiezen van een stopverlies is geen willekeurige activiteit, en misschien is het belangrijkste om hier op te merken dat u niet door uw emoties moet worden meegesleept – een goed punt om uw stopverlies in te stellen gaat ten koste van uw munt. Als je bijvoorbeeld een munt hebt gekocht op $ 1.000, stel dat dan in als het minimumpunt dat je bereid bent te ruilen. Dit zal ervoor zorgen dat als het ergste gebeurt, u kunt weglopen met wat u in de eerste plaats hebt geïnvesteerd. Een goede crypto exchange kan je al flink helpen.

Tip # 3. Welkom bij FOMO!

FOMO is een afkorting voor de angst om te missen. Dit is een van de meest beruchte redenen waarom veel handelaren falen in de kunst. Van buitenaf gezien is het nooit een goede scène om mensen enorme winsten te laten maken binnen enkele minuten van opgepompte munten. Eerlijk gezegd hou ik nooit meer van dergelijke situaties dan jij.

Maar ik zal je één ding vertellen dat zeker is …

Pas op voor dat moment waarop de groene kaarsen naar je lijken te schreeuwen en je vertellen in te springen. Het is op dit punt dat de walvissen die ik eerder noemde glimlachen en kijken hoe je de munten koopt die ze eerder tegen zeer lage prijzen kochten. Raad eens wat normaal volgt? Deze munten komen meestal in de handen van kleine handelaren en het volgende dat gebeurt is dat de rode kaarsen opduiken vanwege een overaanbod en, voila, verliezen beginnen binnen te druppelen.